Våra tjänster

Behöver du hjälp med flytt, magasinering eller flyttstädning? Då är vi din självklara partner! Vi hjälper dig med allt du kan önska dig när det är dags för flytt av ditt bohag. Vill du ha hjälp med emballering och packning? Har du ett behov av en flytt från dörr till dörr? Bor du 6 trappor upp utan hiss? Ska farmors gamla och mycket tunga piano följa med? Då kontaktar du oss och vi kommer med humöret på topp och all utrustning för att kunna göra det bästa jobbet med din flytt.

En plats mittemellan

Det är inte alltid som den nya bostaden är tom när du ska flytta ur den gamla. Då finns vi även där och hjälper till. Vi har möjlighet att magasinera hela ditt bohag tills den nya bostaden är klar att flytta in i. Har du råkat packa ner lillebrors gosedjur i en av kartongerna? Då hör du bara av dig till oss så ordnar vi så att du kan komma till vårt lager och hämta det. Under tiden kan du vara lugn och veta att ditt bohag är fullt försäkrat och sköts om på bästa sätt. 

Den där städningen i slutet

När allt är flyttat och klart så återstår den där flyttstädningen som ingen är så sugen på. Den kan vi sköta utan klagomål. För om du önskar det så kommer vi glatt med all städutrustning och är redo för att ta hand om även den detaljer. Kontakta oss redan idag för en fast offert!