Om oss

Vi är en flyttfirma som inte bara kan erbjuda samma tjänster som andra kollegor. I och med att vi arbetar enligt Bohag 2010 så är vi skyldiga att alltid erbjuda ett fast pris till dig, vilken av våra tjänster du än väljer. Med hjälp av vår besiktningsman går du lugnt igenom ditt uppdrag och kan sedan fundera över vårt pris. Vi sätter heder i att försöka hålla ett så lågt pris som möjligt. Inget ska vara mer tryggt för dig än att anlita just oss för ditt flyttuppdrag.

Erfarenhet och kunskap

Om vi räknar ihop hela vår personals sammanräknade kunskap och erfarenhet inom området så blir den så mycket hög. Det innebär att vi har en pigg och glad personal som alla hittat sin plats inom arbetslivet och som verkligen tycker om det de gör. För att hjälpa just dig med din flytt är det roligaste vi vet. Får vi dessutom dra full nytta vår kompetens och skräddarsy din flyttupplevelse så blir det extra kreativt och roligt för personalen. Du vet den där tunga pjäsen som du bävar för att flytta? Den fixar vi hur lätt som helst.

Din trygghet är vår hederssak

Genom hela flytten så sätter vi en enda sak som prioritet, nämligen din trygghet. Du ska kunna känna dig trygg med att hela bohaget kommer fram i tid och att det är helt och rent. Priset är garanterat genom vår fasta offert. Kontakta oss via mejl eller telefon redan idag och få ett prisförslag för din flytt.