Flyttfirman för alla dina flyttbehov!

Eftersom en flytt är en stor och omvälvande händelse så kan det också vara lite påfrestande. Men oroa dig inte för vi finns här med all hjälp du kan tänkas vilja ha. Vi är flyttfirman som ser oss själva som din självklara partner. För genom vår långa erfarenhet är det inget som vi inte stött på förut inom flytt. 

Många kunder säger att det alltid försvinner något eller att något går sönder i varje flytt som de själva gör. Det behöver du inte oroa dig för om du anlitar oss. Vår flyttfirma vet hur allt ska emballeras på ett korrekt sätt. Vi använder oss av alla hjälpmedel för en säker flytt och för att avlasta rygg och armar.  

Personalen – vår flyttfirmas största tillgång

Inget företag är bättre än sin personal och därför anser vi oss vara den bästa flyttfirman! För vår personal har en arbetsglädje och noggrannhet som inte lämnar något att önska. Personalvård är vårt a och o och det gör att vi har en personalstyrka som alltid känner sig trygg på arbetsplatsen. Även om den ju varierar under dagen. 

Vi har policys som sörjer för att både vår personal och du som kund ska känna en trygghet genom hela flytten. Och vi sparar inte på något när det kommer till vår utrustning och våra bilar. Vi är helt enkelt flyttfirman som du kan känna dig fullkomligt trygg och säker med på alla sätt och vis!

Köpa hela paketet

Det finns så mycket olika saker att ordna när det kommer till en flytt. Därför har vi tidigt bestämt oss för att kunna erbjuda våra kunder ett totalkoncept för att du ska slippa ringa flera företag för den hjälp du behöver. Vi är därför företaget som hjälper dig hela vägen från emballering, flytt och magasinering till flyttstädning. Du behöver inte ringa flera samtal. Du behöver inte koordinera. Du behöver inte oroa dig för att allt sköts smidigt och i sker rätt tid. När du anlitar oss så skriver vi ett avtal gällande vilka tjänster du önskar och när du önskar dem. Sedan sköter vi allt gällande din flytt!